Tietoja evästeiden käytöstä

Tämä seloste kertoo, mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään. Sinun tulisi lukea tämä seloste, jotta ymmärrät mitä evästeitä käytämme, mitä tietoja evästeiden avulla keräämme ja kuinka näitä tietoja käytetään. Lisätietoja henkilötietojemme käytöstä, tallentamisesta ja pitämisestä on tietosuojaselosteessa.

Tämä seloste osaltaan kertoo myös mitkä ovat oikeutesi suhteessa meille antamiin henkilötietoihin. Jos sinulla on kysyttävää evästekäytännöstämme, ota yhteyttä:

Osoite: Innovaate Oy, Iso-Heikkiläntie 6, 3. krs, 20200 Turku

Puhelin: +358 44 073 0696

Sähköposti: [email protected]

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneesi tai mobiililaitteen selaimeen tai kiintolevylle, kun vierailet verkkosivulla. Evästeet tekevät käyttökokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja ne voivat mm. muistaa mieltymyksesi, jolloin sinun ei tarvitse esimerkiksi lisätä tietojasi uudestaan ja uudestaan.

Evästeitä on erityyppisiä. Jotkut evästeet tulevat suoraan verkkosivustoltamme ja toiset kolmansilta osapuolilta, jotka sijoittavat evästeitä sivustollemme.

Evästeitä voidaan tallentaa selaimeesi tai laitteeseesi vaihtelevaksi ajaksi. Istuntoevästeet poistetaan tietokoneelta tai laitteelta, kun suljet web-selaimesi. Pysyvät evästeet säilytetään tietokoneellasi tai laitteellasi, kunnes ne poistetaan tai niiden voimassaoloaika päättyy.

Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

  • sivustomme käyttäjän IP-osoite;
  • kellonaika;
  • selatut sivut ja niiden parissa vietetty aika;
  • selainversio ja päätelaitteen käyttöjärjestelmä;
  • verkko-osoite, josta käyttäjä on saapunut sivustolle;
  • verkko-osoite, jonne käyttäjä siirtyy sivuston käyttämisen jälkeen ja
  • palvelin ja sen verkkotunnus, josta käyttäjä on tullut sivustollemme

Meillä on 2 evästemuotoa, jotka toimivat verkkosivuillamme:

1. Välttämättömät evästeet

Jotkut evästeistä ovat välttämättömiä, jotta sivut toimivat käytön kannalta tarkoituksenmukaisella tavalla. Näiden evästeiden avulla voit esimerkiksi kirjautua palveluun ja käyttää tiettyjä palvelun osia turvallisesti. Ilman näitä evästeitä jotkut sivustomme osat eivät yksinkertaisesti toimisi kuten niiden tulee ja siksi niiden käyttäminen on välttämätöntä.

2. Suorituskykyä parantavat evästeet

Nämä evästeet kertovat meille siitä, kuinka sivustoa yleisesti käytetään, ja ne auttavat meitä parantamaan sivustoa. Esimerkiksi nämä evästeet laskevat verkkosivustomme kävijöiden määrän ja näkevät kuinka vierailijat liikkuvat kun he käyttävät sivustoa. Tämä auttaa meitä parantamaan sivustomme toimintaa esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät etsimänsä helposti. Tiedon perusteella voimme esimerkiksi lisätä sivustolle asioita, joista käyttäjät ylipäätään näyttävät olevan kiinnostuneita tai vastaavasti luopua turhaksi osoittautuneiden palveluiden tuottamisesta. Näiden evästeiden perusteella saatu tieto auttaa meitä myöskin osaltaan turvaamaan sivuston häiriöttömän toiminnan. Mm. kykenemme tämän tiedon avulla paremmin ennakoimaan teknistä kapasiteettitarvetta hyvissä ajoin ennen ongelmien syntymistä.

Kuinka käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä parantaaksemme selauskokemustasi:

  • tunnistamalla sinut kun kirjaudut sisään palveluun
  • tuottamalla parempaa käytettävyyttä ja laadukkaampaa sisältöä, minkä uskomme parantavan palvelumme sinulle tuomaa hyötyä
  • analysoimalla kuinka käytät sivustoamme, mikä auttaa meitä vianmäärityksessä ja seuraamaan omaa suorituskykyämme.

Emme käytä evästeiden avulla kerättyä profilointitietoa mainonnan kohdentamiseksi tai sinua koskevan päätöksenteon tueksi.

Millaisia evästeitä käytämme?

Sivustomme tärkein eväste on

PHPSESSID

Tämä eväste on välttämätön ja sen avulla sivusto voi toimia oikein.

Jos haluat poistaa tämän evästeen käytöstä, sinun on muutettava selaimesi evästeasetuksia. Jos päätät estää tämän evästeen, verkkosivusto ei ehkä toimi niin kuin pitäisi.

Kolmansien osapuolten evästeet

Google Analytics

Tämä on suorituskykyä ja palvelun kehittämistä palveleva eväste, joka on käytössämme Google Analytics -verkkosivujen kävijäseurantaohjelman toiminnan takia.

Kerättävät tiedot ovat nimettömiä ja niitä käytetään vertailuanalyyseissä palvelun suorituskyvyn seuraamiseen ja käyttäjien sitoutumisen mittaamiseen.

Tietojen keräämiseen käytettävästä Google Analytics -työkalun tietosuojakäytännöstä saat lisätietoa linkistä http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

Voit estää Google Analytics -evästeen käytön selaimesi asetuksista tai asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavana osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl = fi

Kuinka muuttaa evästeasetuksia tai estää evästeitä?

Selaimesi antaa valita hyväksytkö evästeet vai et. Eri valmistajan selaimet ja niiden versiot antavat sinulle erilaisia mahdollisuuksia valita asetuksesi. Yleensä selaimesi tarjoaa sinulle valinnan hyväksyä, hylätä tai poistaa evästeitä parhaaksi katsomiesi rajoitusten mukaisesti (Esim. milloin tahansa, tai tietyiltä palveluntarjoajilta, joita verkkosivustojen omistajat käyttävät ts. sanoen kolmansien osapuolien evästeitä, tai tietyistä verkkosivustoista tuleviin evästeisiin). Jokaisen selaimen verkkosivustossa tulisi olla ohjeet siitä miten evästeasetuksia selaimessa hallitaan.

Lisätietoja: https://www.aboutcookies.org/how-to-delete-cookies/

Mikäli estät evästeet verkkosivustollamme, et välttämättä pääse tiettyihin verkkosivustomme osa-alueisiin ja tietyt toiminnot tai sivut eivät tällöin ehkä toimi tavalliseen tapaan.

Muutokset evästepolitiikkaan

Saatamme päivittää tätä käytäntöä ajoittain. Tarkistathan säännöllisesti tämän käytännön varmistaaksesi, että tiedät uusimman version.

Tätä evästekäytäntöä on viimeksi päivitetty 19. marraskuuta 2019.

***** END *****

 

Evästeet

Innovaate Oyn verkkosivuilla käytetään evästeitä ("cookies") Google Analytics -kävijätilastointipalvelun sekä Google AdWords -hakukonesanamainonnan toteuttamiseen. Evästeet eivät tallenna henkilötietoja eivätkä kerää henkilöä yksilöiviä tietoja. Verkkosivujemme käyttäminen ei vaadi evästeiden käyttöä. Mikäli haluat estää ja poistaa evästeet, lue lisää kohdasta evästeiden estäminen ja poisto.

Google Analytics

Innovaate Oyn verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, joka on Google Inc:n ("Google") verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää "evästettä" eli tekstitiedostoa, joka tallennetaan tietokoneellesi ja jonka avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustolla. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa niitä myös säilytetään. Tietoja säilytetään 26 kuukautta tietojen tallentamishetkestä. Innovaate Oyn verkkosivusto käyttää Google Analyticsin "Anonymize IP" -laajennusta, jolla varmistetaan käyttäjien IP-osoitteiden nimetön tallentaminen. "Anonymize IP" -laajennus lyhentää IP-osoitteen EU:n ja ETA-jäsenmaiden alueella. Täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin lyhennettäväksi vain poikkeustapauksissa.

Google käyttää Analytics-verkkoanalyysipalvelun tuottamia tietoja analysoidakseen verkkosivustomme käyttöä, muodostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita verkkosivuston operaattorille. Voit estää Googlea tallentamasta evästeen luomia verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla verkkoselaimeen lisäosan osoitteesta tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Lisätietoa Googlen käyttöehdoista ja tietosuojasta:

policies.google.com/privacy
google.fi/analytics/learn/privacy.html
Google AdWords

Innovaate Oyn verkkosivusto käyttää Google AdWords -analyysipalvelua ja tulosseurantaa. Nähdessäsi Googlen esittämän mainoksemme, Google AdWords tallentaa evästeen mainonnan tulosten seuraamiseksi. Evästeet eivät mahdollista käyttäjän henkilökohtaista tunnistamista ja ne vanhenevat 30 päivän kuluessa evästeen luomisesta. Klikatessasi mainosta tallentuu tästä tieto Google Adwords -analysointipalveluun. Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsia AdWords-tietojen tallentamiseen ja analysointiin tilastollisissa tarkoituksissa. Voit halutessasi poistaa tämän analysoinnin käytöstä Google-tilisi hallintopaneelista osoitteessa adssettings.google.com.

Evästeiden estäminen ja poisto

Voit asettaa verkkoselaimesi estämään evästeiden tallentumisen kovalevyllesi ja/tai kysymään evästeiden luomisen yhteydessä hyväksytkö evästeiden käytön. Voit myös poistaa selaimesi jo tallentamia evästeitä. Lisätietoja evästeiden poistamisesta löydät verkkoselaimesi käyttöohjeista. Olemme koonneet alle yleisimpien verkkoselaimien suomenkieliset ohjeet evästeiden estämiseksi ja poistamiseksi.

Mozilla Firefox: support.mozilla.org/fi/kb/poista-verkkosivujen-tietokoneellesi-tallentamia
Google Chrome: support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi
Apple Safari: support.apple.com/kb/ph21411?locale=fi_FI
Microsoft Internet Explorer: support.microsoft.com/fi-fi/help/278835/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer

 

YLEISET EHDOT


1. Sopimus asiakkaan ja Innovaate Oyn välillä

1.1. Verkkokaupan ehdot koskevat kaikkia Innovaate Oyn verkkokaupassa https://crossboats.waterfront.fi/asiakaspalvelu tehtäviä tilauksia.

1.2. Käyttämällä ja/tai tilaamalla tuotteita verkkokaupasta sitoudut noudattamaan tässä sopimuksessa mainittuja ehtoja.

1.3. Tutustu tämän sopimuksen ehtoihin ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassa.

1.4. Hyväksy ehdot rastittamalla kohta “Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi tehdä tilausta verkkokaupasta.

1.5. Pidätämme oikeuden muuttaa tai korjata tätä sopimusta tai muita ehtoja ilmoittamatta tästä ennalta. Tilauksiin liittyvät sopimusehdot ovat ne jotka tilaushetkellä ovat voimassa verkkokaupassa.

2. Hinnat, toimituskulut ja saatavuus

2.1. Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron mutta eivät toimituskuluja.

2.2. Toimituskulut ovat € 8.00 jokaiselle tilaukselle, riippumatta toimituksen koosta tai painosta. Ilmainen toimitus yli € 70 tilauksiin (tavaroiden arvo).

2.3. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitustietoja ilmoittamatta siitä etukäteen. Teemme parhaamme jotta verkkokaupan tiedot hinnoista ja saatavuudesta ovat oikeita ja paikkansapitäviä. Kaikesta huolimatta saattaa hintatiedoissa joskus olla virheitä tai tuote olla loppunut varastosta.

2.4. Mikäli tuotteen hinta on ilmoitettu väärin (esimerkiksi näppäilyvirheen takia) on meillä oikeus olla toimittamatta tai perua tilaus riippumatta siitä onko tilaus vahvistettu ja maksu jo veloitettu. Mikäli tuotteen oikea hinta on alempi kuin ilmoitettu hinta, veloitetaan alempi hinta ja tilaus toimitetaan. Mikäli tuotteen hinta on korkeampi kuin ilmoitettu hinta, peruutamme tilauksen ja ilmoitamme hintavirheestä ja tilauksen peruuttamisesta.

2.5. Mikäli uskomme että emme pysty toimittamaan tilausta, ilmoitamme tästä sähköpostilla ja peruutamme tilauksen.

2.6. Mikäli jokin tuote tilauksessa on loppunut varastosta emmekä pysty toimittamaan sitä 30 päivän kuluttua tilauksesta ilmoitamme tästä viivästyksestä ja tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus ja saada hyvitys seuraamalla ilmoituksen mukana tulleita ohjeita. Mikäli tuotetta ei saavu varastoon 60 päivän sisällä tilauksesta, peruutamme tilauksen ja hyvitämme hinnan.

3. Tilaaminen/sopimuksen vahvistaminen

3.1. Verkkokaupan tilaukset on tehtävä verkkokaupan kautta.

3.2. Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa.

3.3. Kun tilaus on lähetetty saa tilaaja sähköpostilla vahvistuksen tilauksesta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli jostain syystä emme pysty toimittamaan tilausta ilmoitamme tästä niin pian kuin voimme. Mikäli maksu tilauksesta on käsitelty ja olemme hyväksyneet maksun tilauksesta, niin maksu palautetaan tilille jolta maksu suoritettiin.

4. Toimitus

4.1. Innovaate Oy pyrkii parhaalla mahdollisella huolellisuudella käsittelemään ja toimittamaan verkkokaupassa tehdyt tilaukset mihin tahansa asuinosoitteeseen Suomessa.

4.2. Innovaate Oy pyrkii lähettämään tilaukset nopeimmassa mahdollisessa ajassa siinä järjestyksessä jossa ne on tilattu. Tavoitteenamme on toimittaa tilaukset 3-7 arkipäivän kuluessa tilauksen vahvistamisesta.

4.3. Tilauksen tekemisen jälkeen tilaajalle ilmoitetaan tiedot toimitusajasta. 

4.4. Kaikki tuotteet ovat Innovaate Oyn omaisuutta kunnes tilaus on kokonaan maksettu. Vastuu tuotteiden kunnosta siirtyy toimituksen jälkeen tilaajalle.

4.5. Kaikista verkkokaupan tilausten toimituksista on tehty kuljetussopimus. Riski kuljetuksesta siirtyy tässä tapauksessa tilaajalle kun olemme luovuttaneet tilauksen kuljetusliikkeelle.

5. Verkkokaupan myynnin peruuttamisoikeus

5.1. Verkkokaupan myynnin peruuttamisoikeuden perusteella sinulla on neljäntoista arkipäivän peruuttamisaika (alkaen tilauksen saapumispäivän jälkeisestä päivästä) minkä aikana tilaus on mahdollista peruuttaa ja saada se kokonaan hyvitettyä mukaan lukien toimituskulut. Vastaanottajan laskuun lähetettyjä palautuksia emme hyväksy vaan tuotteet palautetaan lähettäjälle.

5.2. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen ilmoita tästä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [[email protected]] seitsemän päivän tutustumisjakson sisällä. Tuote tai tuotteet palautetaan (palautuslomake liitettynä) kuten esitetty kohdassa 6 minkä jälkeen tuote tai tuotteet hyvitetään30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta kokonaisuudessaan tilille jolta maksu on suoritettu.

6. Palautusehdot

6.1. Peruuttamisajan lisäksi hyväksymme palautukset seuraavien ehtojen mukaisesti. Hyväksymme palautuksena vain käyttämättömät tuotteet. Tämä tarkoittaa että tuote/tuotteet ei saa olla vaurioitunut, likaantunut, pesty, muutettu tai käytetty (muuta kuin kokeiltaessa) ja että alkuperäinen pakkaus, tuotemerkinnät tai tuotelaput ovat vielä ehjiä.

Vialliset, vaurioituneet tai väärät tuotteet: Mikäli tilaaja on vastaanottanut vaurioituneen, viallisen tai väärään tuotteen, hyvitetään tuote tai tuotteet täydestä hinnasta sisältäen toimitus- ja palautuskulut. Täyden hyvityksen saamiseksi on palautus tehtävä 28 päivän sisällä siitä kun olemme jättäneet tilauksen kuljetusliikkeen toimitettavaksi ja noudatettava alla mainittuja palautusohjeita. Vastaanottajan laskuun lähetettyjä palautuksia emme hyväksy vaan tuotteet palautetaan lähettäjälle.

Muut palautukset: Kaikille muille kuin vaurioituneille, viallisille tai väärin toimitetuille tuotteille, suoritamme tuotteesta tai tuotteista täyden hyvityksen lukuun ottamatta lähetyksen toimitusmaksua ja lähettäjän tulee vastata palautuskuluista. Hyvityksen saamiseksi on tuote tai tuotteet palautettava meille 28 päivän sisällä siitä kun olemme luovuttaneet tilauksen kuljetusliikkeen toimitettavaksi ja noudattamalla alla mainittua palautusohjetta. Vastaanottajan laskuun lähetettyjä palautuksia emme hyväksy vaan tuotteet palautetaan lähettäjälle.

6.2. Käytettäessä palautusoikeutta, ystävällisesti toimittakaa meille kirjallisesti sähköpostina palautustiedot [[email protected]] ja palauttakaa tuote tai tuotteet meille hyvässä kunnossa viimeistään 28 päivän kuluessa. ( https://crossboats.waterfront.fi) Innovaate Oy-verkkokauppa ilmoittaa teille palautusjärjestelyistä ja toimittaa palautusosoitelapun sähköpostilla.

6.3. Täysi hyvitys suoritetaan 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta (poislukien toimituskulut ja palautuskulut). Hyvitys tapahtuu samalle tilille jolta alkuperäinen maksu on suoritettu.

7. Maksutavat

7.1. Tilaus on maksettava ennen toimitusta. Tilaukset maksetaan luottokortilla (VISA, Mastercard, Maestro tai Electron). Luottokorttia veloitetaan heti kun tilaus on valmis.

 7.2. Innovaate Oy pidättää oikeuden tarkistaa luottokortin voimassaolo, sen luottoraja ja osoitetietojen oikeellisuus. Tilaus voidaan jättää hyväksymättä riippuen tarkistusten tuloksista.

8. Velvoitteemme

8.1. Takaamme että kaikki tuotteet jotka ostetaan verkkokaupasta vastaavat niiltä vaadittuja laatuvaatimuksia.

8.2. Vastuumme verkkokaupastamme ostetuista tuotteista rajoittuu ehdottomasti verkkokaupasta tilatun tuotteen ostohintaan.

8.3. Emme vastaa eikä vastuutamme rajaa: (a) huolimattomuudesta johtuva kuolema tai henkilövamma; (b) petoksesta tai petollisesta toiminnasta; tai (c) tilanteista, joissa vastuumme rajoittaminen, tai rajoittamisen yrittäminen, olisi lainvastaista.

8.4. Me emme ota vastuuta mistään menetetyistä tuloista, menetetyistä liiketoimista, menetetyistä tuotoista tai sopimuksista, menetetyistä ennakoiduista säästöistä, menetetyistä tiedoista, menetetystä toimistoajasta tai mistään epäsuorasta tai suorasta tappiosta tai minkäänlaisesta vahingosta riippumatta miten se on tullut esille tai rikkomuksen perusteelle (mukaan lukien huolimattomuus), sopimusrike tai muu vastaava, vaikkakin ennakoitavissa.

8.5. Mitään näissä ehdoissa mainituista ei ole tarkoitus vaikuttaa lakisääteisiin oikeuksiisi.

9.Henkilötietosuoja

Tämä tietosuoja koskee henkilötietoja joita kerätään crossboats.waterfront.fi verkkokaupan tilauksissa. Innovaate Oy toimii näiden tietojen käsittelijänä.

Henkilökohtaisten tietojen käsittely tilauksen yhteydessä

Innovaate Oy kerää tietoja tilausten käsittelyä varten voidakseen; ilmoittaa mahdollisista toimitusongelmista, vastata mahdollisiin kysymyksiin, tiedoittaa uusista tuotteista tai tuotemuutoksista sekä analysoida tietoja markkinointia varten. Keräämme seuraavia tietoja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Säilytämme nämä tiedot lakien vaatiman ajan mukaisesti. Jos olette antaneet suostumuksen suoramarkkinointia varten sähköpostitse niin lähetämme tietoja ja uutisia Innovaate Oy:sta, verkkokaupasta, tuotteista ja kampanjoista. Mikäli ette halua vastaanottaa tällaista tietoa, ystävällisesti klikatkaa sähköpostin linkkiä ”unsubscribe”. Mikäli olette rekisteröitynyt mutta ette olleet yhteydessä meihin 18 kuukauden aikana, poistamme kaikki tiedot. Mikäli peruutatte tilauksen, lopetamme heti tietojen käytön markkinoinnissa ja poistamme ne mikäli mahdollista. Emme voi poistaa tietoja lakien tätä vaatiessa tai on olemassa muita syitä tietojen säilyttämiselle (esim. jos olette tilanneet tuotteita).

Tilauksen yhteydessä tarvitaan tiedot mihin osoitteeseen tilaus toimitetaan (myös esim. poikkeava toimitusosoite) ja maksuun liittyvät tiedot (kuten luottokortin numero). Innovaate Oyn tekee yhteistyötä pankkien ja kuljetusyhtiöiden kanssa näiden palvelujen tuottamisessa ja tiedot kerätään näiden yhtiöiden toimesta, ei Innovaate Oyn. Tämä tarkoittaa että Innovaate Oy ei ole näiden tietojen omistaja ja siten kysymyksissä näihin tietoihin liittyen on oltava suoraan yhteydessä palvelut tuottaviin yrityksiin.

 Oikeutenne

Teillä on oikeus pyytää ilmoitus tiedoistanne. Teillä on myös oikeus pyytää Innovaate Oy:ta korjaamaan tai poistamaan henkilötietonne tai rajoittamaan näiden käyttöä. Lisätietojen saamiseksi viittaamme Innovaate Oy tietosuojalausuntoon (Innovaate Oy Privacy Statement).

Oikeuksien käyttämiseksi ystävällisesti olkaa yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen [[email protected]].

Jos teillä on huomautettavaa koskien Innovaate Oy:n henkilötietojen käsittelyä, on mahdollista olla yhteydessä oman maansa tietosuojavaltuutettuun.

Voimme luovuttaa henkilötietoja toisille konsernimme yrityksille, tai kolmansille osapuolille vain yllämainittuja tarkoituksia varten. Henkilötietojen vastaanottajat sisältävät yrityksen joka toimittaa teknisen alustan verkkokauppaan, yrityksen joka tarjoaa teknisen alustan sähköpostimarkkinoinnille sekä yrityksen joka hoitaa tilausten kuljetukset. Näitä yrityksiä lukuunottamatta emme myy tai paljasta henkilötietoja kolmansille osapuolille ilman etukäteen annettua suostumusta, jollei meiltä sitä lakisääteisesti edellytetä.

Linkki Innovaate Oyn yleiseen tietosuojalausuntoon,

Näihin ehtoihin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla [[email protected]].

10. Värit

Emme voi taata että toimitettavan tuotteen värit täysin vastaavat verkkokaupan kuvien vastaavia värejä. Värit kuvissa voivat erota tuotteen luonnollisista väreistä.

11. Takuu

Jos tilaamassanne tuotteissa on virheitä, Innovaate Oy noudattaa voimassa olevia takuuehtoja. Jos teillä on valituksia selvistä materiaali tai valmistusvirheistä, mukaan lukien vauriot toimituksessa, ystävällisesti ottakaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

12. Henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön, ainoastaan loppukäyttäjille

 Ellei toisin ole mainittu, nämä tuotteet ovat ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Tämän sivuston kautta hankittujen tuotteiden kaupallinen levitys tai myynti on kielletty.

Sivuston tuotteet myydään ainoastaan loppukäyttäjille. Ei jälleenmyyjille.

13. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirto

Innovaate Oy voi luovuttaa sopimuksen oikeutta tai velvollisuutta kolmannelle osapuolelle ilmoittamatta siitä etukäteen.

14. Sähköinen viestintä

Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt, että viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai ilmoittamalla verkkokaupassamme. Sopimustarkoituksessa hyväksyt näiden sähköisten viestintämenetelmien käytön ja hyväksyt, että sopimukset, ilmoitukset, informaatio ja muu käyttämämme sähköinen viestintä täyttää kaikki kirjallisesta viestinnästä annetut vaatimukset.

15. Omistusoikeudet

Kaikki oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet, Innovaate Oyn ja sen kumppaneiden ja tytäryhtiöiden verkkosivuilla (“Waterfront.fi”) ovat Innovaate Oyn ja sen kumppaneiden ja tytäryhtiöiden omaisuutta. Kaikki verkkosivujen käyttö, mukaan lukien verkkokaupan sivut mutta ei ainoastaan rajoittuen niihin, tai niiden sisältö, sisältäen niiden kopioinnin tai tallentamisen osittain tai kokonaan muutoin kuin henkilökohtaiseen ei kaupalliseen käyttöön, on kiellettyä ilman Innovaate Oy:n myöntämää lupaa.

16. Yrityksen tiedot

Tätä verkkokauppaa ylläpitää ja hoitaa Innovaate Oy. Yhtiö on rekisteröity yhtiönumerolla 2445065-5, kotipaikka on osoitteessa FIN-20200, Turku. Yhtiön alv-rekisterinumero on FI24450655

Yhteystiedot: [email protected]

17. Lait ja oikeudenkäyttö

17.1. Käyttämällä verkkokaupan verkkosivuja hyväksyt että Suomen lait ovat voimassa näillä sivuilla ja sovitettavilla ehdoilla ja kaikissa mahdollisissa riidoissa meidän ja tilaajan välillä.

17.2. Mahdolliset riita-asiat liittyen verkkokaupassa asiointiin tai verkkokaupan kautta myytyihin tai toimitettuihin tuotteisiin ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä

Kauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti. Välimiesoikeus on yksijäseninen. Välimiesmenettelyn paikka on Helsinki Suomessa. Välimiesmenettelyn kieli on suomi tai ruotsi.